Τελικό Προεκλογικό Μήνυμα

Οι Βουλευτικές Εκλογές της Κυριακής 30 Μαΐου 2021 είναι οι πρώτες εκλογές που γίνονται μέσα στο κλίμα της πανδημίας που ζούμε τον τελευταίο ένα και πλέον χρόνο.

Όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα υπαρκτά προβλήματα που ακόμα η οικονομία και οι πολίτες αντιμετωπίζουν. Ίσως το πιο σημαντικό, είναι να δημιουργήσουμε εκείνες τις προοπτικές και προϋποθέσεις έτσι ώστε οι νέοι μας να έχουν προοπτική και μέλλον σε αυτό τον τόπο. Όλοι μαζί μπορούμε μέσα σε κλίμα συναίνεσης και με τη συνεργασία και συνύπαρξη να βοηθήσουμε στην πρόοδο της Επαρχία και της Πατρίδας μας.

Η αποχή, δυστυχώς, ευνοεί τους μεγάλους και είναι ίσως ο πιο μεγάλος κίνδυνος της σύγχρονης δημοκρατίας. Για αυτό απευθύνω κάλεσμα στον Δημοκρατικό κόσμο της Πάφου της Αντίστασης, την Κυριακή να προσέλθει μαζικά στην κάλπη. Με τη συμμετοχή μπορείτε να αποφασίσετε για τους εκπροσώπους στη νέα σύνθεση της Βουλής. Με τη συμμετοχή μπορείτε να διαμορφώσετε καθοριστικά τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν. Την Κυριακή με την ψήφο σας, αποδοκιμάζετε όλους εκείνους που οδήγησαν με τις λανθασμένες αποφάσεις τους τη χώρα μας σε αυτό το σημείο. Την Κυριακή αποδοκιμάζετε όλους εκείνους που επιδιώκουν κατάλυση και διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η συμμετοχή μας στις Βουλευτικές Εκλογές της 30 ης Μαΐου 2021, είναι αυτή που θα κρίνει και την έκβαση του αποτελέσματος το βράδυ της Κυριακής. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να στείλουμε στον κόσμο ένα μήνυμα που αντικατοπτρίζει τη θέληση του Λαού.

Καλώ όλους τους πολίτες να απορρίψουν με τη ψήφο τους τη διαπλοκή και τη διαφθορά, να επιβάλουν με τη ψήφο τους τη διαφάνεια σε όλα τα ζητήματα, να επέλθει κοινωνική δικαιοσύνη και να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα ώστε να καθορίσουν τη δημοκρατική πορεία της Κύπρου μας.

Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη και να αναδείξουν εκείνους τους εκπροσώπους τους με δημοκρατική συνείδηση, και αξιοπρεπή στάση ζωής, ανθρώπους με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά.

Στις κάλπες της 30 ης Μαΐου 2021 πρέπει να εκλέξετε εκπροσώπους στη νέα σύνθεση της Βουλής, που είναι αποφασισμένοι να δώσουν σκληρές μάχες για τα δίκαια της Επαρχίας μας. Πιστεύω ακράδαντα, ότι για την Πάφο όπου γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και επενδύσαμε όνειρα και ελπίδες μιας ζωής, αξίζει τον κόπο να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Ζητώ την ψήφο σας ώστε να συνεχίσω και να πετύχω με όλες τις δυνατότητες, τις γνώσεις και την απαιτούμενη εμπειρία τους κοινούς μας στόχους. Νικητές στη Δημοκρατία, δεν είναι αυτοί που απέχουν, αλλά αυτοί που ψηφίζουν. Την Κυριακή σας καλώ να προσέλθετε μαζικά στις κάλπες και να με εμπιστευθείτε όπως κάνετε τόσο καιρό και σας ευχαριστώ.

Η δική σας συμμετοχή θα κρίνει αν το βράδυ των εκλογών θα είμαστε στους νικητές ή όχι. Στα δικά σας χέρια κρίνεται η επιτυχία μας. Με την ευχή ότι θα συνεχίσουμε τον δρόμο που δημιουργήσαμε μαζί και να συνεχίσουμε να κοιτάζουμε το μέλλον με ελπίδα. Μαζί την Κυριακή οφείλουμε να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα ότι η Δημοκρατία μας είναι ακατάλυτη.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

 

Ηλίας Μυριάνθους

Υποψήφιος Βουλευτής Κ.Σ. ΕΔΕΚ Επαρχίας Πάφου, Αρ. 3

 

 

26 Μαΐου 2021